Skönhet & hälsa

Lite shopping idag…

dagens-inkop1

 

Hej där ute!

 

Då var vi hemma igen, efter en sväng till Knalleland och Kick’s, där jag har införskaffat lite saker för naglarna idag. Det är ju inte helt enkelt att välja nagelvårdsprodukter, den ena efter den andra utlovar typ guld och gröna skogar och superlånga, starka och vackra naglar efter bara 5 dagars användning osv. Men till slut bestämde jag mig för en nagelbandsremover och en nagel- och nagelbandskräm med näring för torra naglar. Förutom dem så hamnade även ett par olika nagellacksremover i shoppingkorgen, en spray för snabbtorkning av lack, lite nageltippar som jag ska testa lite nya saker med, jag ska alltså inte limma på dem på mina naglar utan ha dem som träning, och så till sist blev det några nya nagellack. Ehh..ja, 14 stycken för att vara exakt. *s* Men det är det jag tycker är så himla bra med de här små flaskorna som bland annat Depend och Mavala har. Man kan testa lite fler färger och framför allt så hinner de inte bli torra och tjocka lika fort som när man köper stora flaskor. Jag tycker dom här är kanonbra. Men jag älskar ju märket O.P.I. så mina favoritfärger brukar jag köpa i stora (eller ja, normalstora) flaskor.

 

Efter shoppingturen så tog vi en fika uppe hos kompisen Kjellis som jobbar i Knalleland på hans kontor och satt där en bra stund och bubblade med honom och hans arbetskamrater, medans Loxy svansade omkring därinne och försökte charma till sig kakor. 😉
Men nu är vi som sagt hemma igen, i allafall Loxy och jag. =)) Håkan är i lokalen och fixar med ett eller annat på hojarna.

 

Så nu ska jag förbereda middagen för i eftermiddag som blir kasslergratäng idag, och sen blir det en liten vilostund för lilleman och mig.

Appropå naglar och nagelprylar så ska jag beställa lite saker idag. 😀 Jag återkommer senare med det… 😛

 

Må så gott alla och ha en fortsatt fin dag!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Hej goa syster! Tack så jättemycket för det jättevackra halsbandet! Bara älskar det. Hugo och Hampuz fick nästan inte fram en stavelse av lyckan, när de fick se vad de fått. 100 000 kramar!/Tess

 2. säger:

  Men hej vännen, vilka roliga inköp du har gjort. Jag läste längre ner om din dröm om att bli nagelteknolog! Så roligt för jag har flera gånger fört det på tal härhemma, har det perfekta utrymme för en liten salong plus stora tankar på vad jag skulle kunna öppna för salong i våran stad. Däremot så vet jag inte om mina händer pallar det. Jag har en hand kvar att operera och sen har jag värk i händerna som ligger i släkten. Har funderat på att testa att fila på vänner och se om det går. Annars får jag fortsätta vara den glada kunden;)
  Hoppas ni har det bra annars, jag överlevde arbetsdagen iaf hahaha. Kramar på er

 3. säger:

  Åh vilka fina grejer! 🙂 Förväntan, förväntan 😉

 4. Så mycket godis! har du sett att det finns ett helt set med lacker speciellt för just nagelkonst på ellos.se? Jag tror de finns under kropp och hälsa, övrigt eller nåt sånt.. lack med smala penslar:)

 5. Ellos, Dam, personvård, makeup & naglar, men nu var det borta, trist! har du nån annan länk?

Kommentarer är stängda.