Allmänt

Höstmorgon…

mammas-window11

 

En liten titt ut genom min mammas fönster…

 

God morgon på er därute!

 

Hoppas ni har haft en god natt alla. Det verkar som  om vädret skulle bli en smula bättre idag. Solen tittar faktiskt fram här i mellanåt, även om det är höstblött och lite råkallt ute.

Det blev ingen supersovarmorgon idag i allafall – tack o lov! Jag kände att jag ville komma upp i någorlunda tid och förbereda för tvättstugan utan att behöva rusa ner med lakanen släpandes efter mig. Dessutom är min kära mor sjuk så jag tänkte kila bort till henne på morgonen och se om hon behöver något, och ta ut Pellispricken på en liten promenad så hon kan ta det lugnt i sängen utan dåligt samvete för honom. Den där lilla tokpudeln är ju van vid flera långpromenader per dag, så han kryper ju ur pälsen när han inte får röra på sig. 😉 Inte lätt när man ligger i feber och inte har energi ens till att kliva upp ur sängen.

 

Men sen blir det nagelhörnan igen. 😀 Jag tänkte att jag skulle försöka pilla ihop min systers önskemål idag och se om det blir något som hon har tänkt sig. Sen skulle jag verkligen behöva göra något åt mina egna naglar också. Dom är fullkomligt bedrövliga just nu. Men dom har onekeligen blivit bättre sedan jag började använda nagelolja och nagelbandscréme regelbundet. Det är tydligt hur viktigt det är med såna där saker om man inte vill ha flisiga och skivade naglar.

 

Men nu ska jag börja samla ihop tvättkorgar, tvättmedel och allt annat som jag ska ha med mig ner i tvättstugan.

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...