Allmänt

Kväll framför tv:n….

loxytavla4

  God kväll på er!

 

Då var det äntligen dags för fortsättningen från förra veckans avsnitt av ”Criminal minds”. 😀 Eller ja, det har ju redan börjat, och första reklampausen pågår. Det är alltid lika frustrerande när serier som vanligtvis har avslutande fall varje vecka, helt plötsligt slutar mitt i med fortsättning nästa avsnitt. Man är liksom inte beredd på det. *s*

 

Annars har jag fått en hel del gjort idag. För första gången har jag faktiskt kunnat ägna hela dagen åt att bygga och dekorera naglar utan att behöva avbryta för en massa annat. Det innebar samtidigt att jag totalt glömde bort min mycket nödvändiga middagsvila, så klockan var över sex när jag ändå var tvungen att lägga mig och vila en stund. Men jag tvingade mig själv att inte ligga för länge, annars hade jag väl aldrig somnat ikväll.

 

Men det blir nog en tidig kväll för mig idag tror jag. Jag är fortfarande toktrött och ska bara kika klart på Criminal minds nu, men sen skulle jag tro att jag hoppar i säng. Det är en dag i morgon också och jag har en hel del att göra då.

 

Hoppas ni har haft en fin dag alla, och får en mysig kväll!

På återseende i morgon alla, och sov så gott i natt!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    SVAR: stackars Loxy som måste operara sig igen. Håller alla tummar å tår för att de går toppen när de e dags!

    Jag är nog inte så nervös när de gäller sjukvård av mina småttingar. Eftersom jag är utbildad undersköterska själv, så känner jag mig lugn. jag förstår vad som händer å de e ju lite lika – djursjukvård och våran sjukvård.

    Men de e klart, lite nervös är jag. De e ju mina barn å då är man alltid nervös. Blev så trött å slut att vi somnade en stund hemma sen… (skratt).

    kram

Kommentarer är stängda.