Allmänt

Duktiga jag! :-)

matbild61

 

God kväll på er därute!

 

Jaha, den här dagen har bloggen stått still. När jag väl kom hem så var jag så fullkomligt utmattad att jag bara brann av – och sov i fyra timmar! Jag har inga som helst problem med att förstå varför…

Som jag skrev i morse så var jag ganska inställd på att inget skulle hända hos tandläkaren idag, att vi bara skulle diskutera remiss till dagkirurgen. Men jag har en ytterst vältalig tandläkare… *s* Ja, hon är fantastisk och hur gullig som helst, så hade jag inte velat så hade jag inte gjort något ändå. Men vi provade, lite i taget, och det slutade med att hon till sist fick göra det hon skulle – utan bedövning. Ja, lite bedövningskräm fick jag, som hon sprutade in i tandfickorna med en slags nål, dock inte någon vanlig spruta. Inga stick alltså. Men det bedövade bara en del av tandköttet (och tungan där hon råkade tappa lite…*s*) men inte tänder eller tandhalsar. Så den här historien idag var ganska smärtsam måste jag erkänna. Jag var precis genomblöt av svett efteråt, av ren och skär ångest. Det var ganska djupt hon fick gå ner i tandfickorna, och det känns ännu mer nu ikväll.

Men jag GJORDE DET i allafall! 😀

Det är knappt jag fattar det själv. 😉

 

Men nog om tandläkare, även om jag själv är ganska till mig över min bragd. 😛

Nu ska vi äta lite middag här, väldigt sen middag. Men jag behövde tydligen återhämta mig några timmar. Sen blir det en lugn och mysig kväll med älsklingen framför tv:n. I morgon är det fest och jag som inte hann iväg hem till min syster idag. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jaja, jag får väl röja lite bland paltorna och se om jag hittar nåt. =))

 

Hoppas ni har haft en underbar dag i det fina höstvädret alla. Ha en jättemysig kväll, och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon!

 

rosabandet-resize1

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Super duktigt av dig! Tanläkaren är något av det värsta som finns så jag hade också varit stolt över mig själv.

  Ha en bra dag så hörs vi snart igen

  Kramar

 2. GULDMEDALJ!!!! Duktiga dig! Du kan:))))

 3. säger:

  Oj vad bra syster! Lite roligt att först läsa inlägget där det står att du förmodligen inte kommer att göra något alls och gjorde du SÅÅÅ mycket! Jätteduktigt och UTAN bedövningsspruta med. Det är något många…hmm.. tex jag skulle backa för, men är jättestolt 😉
  Pussar

Kommentarer är stängda.