Allmänt

Fest, hårfärg och stressig morgon!

meandloxylove1

 

God förmiddag på er alla därute! 😀

 

Då fick jag äntligen lite tid över till att blogga. Den här morgonen har varit något stressig av lite olika skäl som jag inte kan nämna ännu. I morgon kanske.. 😉

Men nu har det lugnat ner sig lite och det är dags att börja fixa i ordning lite saker inför kvällen. Vi har som sagt fest ikväll och innan dess ska jag hinna göra något åt min fasansfulla utväxt. Haha!

 

haircolor1

 

Jag höll på att få krupp igår när jag var på stan. Jag sprang runt på varenda ställe som sålde hårfärg utan att hitta den där superbra färgen som jag köpt de sista två gångerna, men den fanns absolut ingenstans! Personalen fattade inte ens vad jag pratade om. Och till min stora frustration hade jag glömt paketet hemma som jag sparat sen förra gången, just för att kunna visa vad jag var ute efter. Men jag fick bara inse att det här inte fanns av nån anledning, och välja en annan färg. Och det blev den här ovan. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att jag inte behöver gå gulorangehårig på festen ikväll.

Tur att man har ett gäng snygga hårband… *s*

 

Nehepp, nu ska jag sätta igång här. Eller rättare sagt, sätta igång Håkan, för det är han som ska vara hårfrisör idag. 😛

 

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Äkta kärlek!!!!
    Bilden på dig och Loxy är verkligen helt underbar. Superfin bild.

    Kram

  2. säger:

    Underbar bild 🙂 Hoppas färgen blev bra!

    Cico mår bättre, men det kan även gå neråt igen, så vi får se i morgon. Nu är han iväg och jobbar, men jag tror inte det är någon fara. Han är däremot oerhört less på att allt går snett förr honom hela tiden just nu och det kan man ju förstå.

    Angående detta med reborndockor:ja visst kan det vara svårt att låta bli så de egna åsikterna lyser igenom, men förhoppningsvis klarar jag det då vi precis har haft prov på orden: Påståenden och värderingar och fått lära oss att skilja på dom 😉

    Jag skulle däremot jättegärna vilja ha kontakt med din vän om det. Inte bara för skolan och rapporten utan för att jag själv är nyfiken på hur dom lever och hur dom faktiskt känner det. Det är en främmande värld för mig, men för vissa är det verkligen viktigt och känslosamt.

    Sådär nu har du fått svar och jag är på toppenhumör 😉
    Hoppas du haft en bra kväll på festen och att du får sova gott i natt. Puss puss

  3. katti säger:

    vilken vacker bild på dig och Loxy! Tyckte det var intressant att läsa om att din man är den som blonderar dig. Det blev ju jättefint när man ser resultatet på de senare bilderna. Skulle vara kul om du skrev nångång hur man gör? Är det som vanlig färgning eller gör man på annat sätt? kramar från stockholm!

Kommentarer är stängda.