Djur

Morgonkissar…

morgonkissar1

God morgon alla där ute i stugorna. smiley Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag varit vaken, men som jag skrev i förra inlägget, så har jag inte haft något emot det för en gångs skull. Det har känts riktigt lugnt att inte somna ifrån djuren, utan kunna kolla till dem med jämna mellanrum.

Förutom att kolla till djuren, så har jag suttit och sorterat mängder med foton, knåpat ihop lite nya kollage och faktiskt..stått på balkongen och fotat två underbart vackra små rådjur. smiley Det är ingen ovanlighet att dom är här, dom kommer varje morgon, men det är inte alltid som jag lyckas pricka in dem. Nu gjorde jag det i allafall, och jag hoppas det blev någon bild som är nåt att ha i allafall. Det jag vet med säkerhet, är att jag kommer att få efterbehandla dem i datorn för att ljusa upp dem. Zoomobjektivet jag hade på kameran är inte särskilt ljusstarkt, och ute var det ett sånt där grådassigt gryningsljus. Så fotona blev väldigt mörka, det såg jag redan i displayen. Men det kanske går att fixa till, jag hoppas det i allafall.

Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och gå igenom bilderna. Loxy har fortfarande inte sagt ifrån att han vill gå ut, så jag får nog väcka honom snart, så vi får ta en liten morgontur. Eftersom jag inte ville störa lilleman med kamerablixtar och annat nu på morgonen när han är dålig, så får dessa tre små skönheter stå för morgonbilden idag. smiley Bilden är tagen den 21 augusti 2007 när de var runt 6 veckor och det är min brors och hans ex-flickväns kattungar. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad de heter, förutom en av dem, Teddy. Och det är troligtvis för att det var den ungen de bestämde sig för att behålla. Jo, vänta..nån var döpt efter den där husalfen i Harry Potter också, vad han nu hette. Jisses, minnet är verkligen bra men kort… Haha! Var det Dobby tro? Deras mor hette i varjefall Wilma och var en otroligt söt liten rödvit kattfröken, som helt oplanerat hade gett sig av ut och slarvat. smiley

Ha nu en riktigt fin onsdag alla och hoppas ni får fint väder idag. Försök att ta vara på det i såfall. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...