Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldekorationen – rosa och glittrigt!

naildeko-pink2

 

Hej på er därute! 🙂

 

Då var det dags för den senaste nageluppsättningen igen. 😀

Som jag skrev tidigare, så förälskade sig min syster i den sista rosa dekoren, så då ville jag göra en till – till mig själv. =)) Men det är aldrig speciellt roligt att göra exakt likadant en gång till. Så i stället för pärlemorrosa med ceriserosa tippar och rosetter, så lade jag cerise på hela nageln, applicerade rosa glitter i pulverform på tipparna med hjälp av transparent lack och dekorerade skarven med rosa rhinstones och små rosa blommor av samma sort som rosetterna, den så kallade slice dekoren.

Glittret är det nya som jag köpte på Maxi Stormarknad och det funkade helt perfekt till naglarna. Jag har gjort en enklare dekor med detta på mina egna naglar och applicerat några 3D-nailstickers på det rosa underlacket. Det är lite svårare att dekorera sina egna naglar på sig själv med pilliga stenar och pärlor, så därför blev det lite enklare där.

Alla dekorationer är avslutade med ett transparent överlack som förseglar och skyddar dekoren.

Så vad tycker ni? Vilken av de rosa dekorerna tyckte ni bäst om? Denna eller den första som jag visade? Själv tycker jag att den första är lite mer naturlig och mild, medans den här är lite glammigare och festbetonad. 🙂

 

Nu ska jag återgå till min manikyrhörna och träna på gelébygge igen.

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...