Mat & Bak

Mina senaste cupcakes… :-)

cupcakes21

 

Det här är det senaste i cupcakeväg ifrån mitt kök. Det var dessa jag bjöd på nere hos mamma samma dag som Loxy blev sjuk, och sen var det ju tyvärr även Linus tur, så jag har inte kommit mig för att lägga upp dem förrän nu. Vad tycks? smiley

 

 

 

 

cupcakes22

 

 

 

De är dekorerade med ett lock av infärgad mintgrön sockerpasta med vaniljsmak, och även blommorna är gjorda i sockerpasta med lite olika strösselsorter i mitten. Runt om kanten har jag spritsat med kristyr som jag har gjort själv på bland annat Meringue och florsocker.

Nästa projekt kommer att bli något påskigt. smiley Jag har redan införskaffat lite olika saker, bland annat lite gul marsipan. Nu ska jag snart sätta igång med dekorationerna till dem.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...