Allmänt

Mild morgon ute…

loxy-snowfair1

 

Nej, något ynkligare än den här hunden får man leta efter när det är promenaddags. *s* Han gör allt han kan för att gömma sig när man kommer med kopplet. 😛

God morgon förresten! 😀

Jag undrar om det inte har börjat bli lite mindre snö ute. Inte så det syns på marken direkt, där snubblar man fortfarande fram i djup snö där det är oplogat eller oskottat. Men det är faktiskt bara -2,6 och man ser det på träden. Dom har börjat synas mer, i stället för att vara helt snötäckta, och vissa björkar här ute är så gott som snöfria. Bara en sådan liten sak gör att man känner att våren är en liten aning närmare. =))

 

Jag har inte sovit sådär superbra i natt märkligt nog. Jag trodde jag skulle brinna av för typ en dygn framöver efter gårdagen. *s* Men icke! Så fort jag sovit min första kvart så började uppvaknandet. Det första stod dock Loxy för, som helt plötsligt fick för sig att han var supertörstig mitt i natten så då var det bara att gå ut i köket med honom. Visst hade jag kunnat släppa ner honom och så hade han sagt till när han var klar och ville bli upplyft igen. Men då hade han även snott all kattmat som står nere på natten också, så det är bara för mig att ranta med honom upp när han vill dricka på natten. *s*

Jaja, han var bara orsaken till den första väckningen, sen vaknade jag så bra av mig själv resten av natten. Men som tur är har jag fått sova lite i mellan varven i allafall, annars hade jag nog varit ganska mör idag. Det är jag ändå i och för sig, men det har mer med muskelarbetet igår att göra, inte sömnbristen. *s* Min älskade köksassistent gör ju som tur är de tyngsta jobben när jag bakar, men det är ju ingen robot liksom, det mesta får man ju göra själv och det känns i kroppen dagen därpå. Men det är faktiskt värt det, för att få en dag med mysig bakning så här. 😀 Däremot fick jag jobba lite mer än vanligt igår eftersom min elvisp gav upp efter ganska många års trogen tjänst. Jag har haft det på känn, och har redan upplyst Håkan om att nästa elvisp ska ha ett sånt där stativ med skål så man slipper stå och hålla i den. *s* Och igår var det alltså dags. Den ena vispen bara hackar runt lite då och då medans den andra går väääldigt långsamt. Så den är ganska obrukbar nu.

 

Idag blir det dock ingen bakning, utan en lugnare dag för mig. Jag ska pyssla lite i nagelhörnan tänkte jag, men jag saknar lite förbrukningsmaterial där som jag måste beställa innan jag kan göra så mycket. Mina egna naglar kan jag däremot fixa till, och det börjar bli mer än behövligt efter de sista dagarna. Dom har blivit ganska härjade av allt köksarbete. *s*

 

Men nu ska jag först och främst dricka mitt morgonkaffe, kika lite på mail och några andra rutinsaker som jag alltid gör på morgonen, och ta en titt på lite bloggar. Men sen är det dags att starta dagen.

Ha en jättefin dag alla därute, så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. känner igen det där – att gå å gömma sig när de blir dags att gå ut.

  Betty sitter snällt vid dörren å väntar, när jag börjar klä på mig ytterkläderna. Hon älskar ju alla väder, nästan, inte regn eller väldigt mycket sol. Men Saga, henne ser man aldrig till, hon gömmer sig på ett toppen ställe.. Fast på samma ställe varje gång, så man hittar henne lätt (skratt). Hon bäddar nämligen ner sig under sitt vintertäcke.. Man får verkligen släpa ut henne.

  Tänk, dessa små liven (fniss).

  kram

 2. hej.. nu kanske jag kommer med en konstig å helt fel fråga. Men vill fråga endå. Får jag lägga till dig som vän på Facebook?

  Jag har letat efter ditt namn, men hittar dig inte. För visst har du facebook?

  Förstår ifall du inte vill. men ville endå fråga (ler)

  Kram

  (ifall du vill hitta mig så sök på/efter min e-mail adress)

 3. säger:

  Hei, så koselig du har laget det her på bloggen din.
  Du var virkelig effektiv på den store bakedagen din.
  Søt hund, chihuahua er en rase jeg godt kunne tenke meg.

 4. vilken sötnos! söt jacka!

 5. säger:

  Riktigt snygg jacka!

Kommentarer är stängda.