Allmänt

Alldeles för tidig morgon…

bossmorgon12

 

God morgon på er där ute i mörkret!

 

Det blev en extremt tidig morgon för vår del idag. Varken Håkan eller jag kunde sova på efternatten och vid sextiden hade vi gett upp båda två och satt med kaffekopparna och varsin dator i soffan. *s* Det kan ju knappast bero på att det råkar vara första morgonen på flera veckor som det är plusgrader idag, men det har varit sjukt varmt i sovrummet i natt och det är väl det bland annat som gjort det så svårt att sova.

Jaja, nu är vi på benen i allafall. Syster Nicole dyker upp här någon gång på morgonen för att lämna av Boss som ska vara hos oss i helgen. 🙂 Jag har faktiskt ingen aning om när på morgonen hon kommer, men hon ska lämna honom innan hon börjar skolan så det borde ju vara ganska tidigt.

Sen ska jag ut till rådjurens matplats och skotta upp där idag, och så lägga ut hö till dem. Det bästa hade ju förstås varit om man hade någon enkel träställning att hänga upp höet på, så man slapp lägga det på marken. Men nu har vi inte det, så vi får lägga ut lite åt gången och se hur mycket som går åt utan att det blir dåligt i fukten. För nu är det ordentligt rått och fuktigt i luften. Det regnade redan i går kväll när vi kom hem, eller ja – snöblandat regn i allafall – och det kändes direkt i luften. Idag är det nog ganska slaskigt ute på sina håll skulle jag tro.

 

Men nu ska jag kika runt lite på bloggar som jag inte hunnit med på ett par dagar. Det finns inte så mycket annat att göra vid den här tiden på morgonen. 😉

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ring och fråga Hornbasch om de sponsrar med träbockar och nägra plankor så kan du blogga om de som tack?

Kommentarer är stängda.