Allmänt

Vinter-OS över för den här gången…

os-avslutning-turin-411

 

God eftermiddag på er!

 

Det blev en tyst dag här på bloggen idag. Den förbaskade huvudvärken kom tillbaka på förmiddagen och efter det har jag legat på soffan och försökt att sova bort eländet. Nu känner jag mig lite bättre, och har till och med kunnat kika lite på OS-avslutningen. En del saker där var verkligen riktigt maffigt, medans andra var lite sisådär tycker jag. Men jag har alltid fått känslan av att det är lite mindre på vinter-OS, både invigning och avslutning. Förövrigt brukar jag inte titta så mycket på något OS, varken sommar eller vinter, men i år har jag faktiskt hängt med ganska bra. Och dessutom tyckt att det varit både spännande och roligt att se.

 

medaljer

 

Och det är väl kanske inte så konstigt heller, med tanke på Sveriges fina resultat. 😀 Det var ett helt gäng medaljer de svenska deltagarna fick med sig hem, fem guld, två silver och fyra brons – 11 stycken allt som allt. Det får man ju ändå vara riktigt nöjd med! 😀 Jag tycker våra tjejer och killar har varit superduktiga!

 

Men nu är Vinter-OS slut för den här gången, och det känns nästan lite tomt. Det är ju ändå något som har pågått ett bra tag nu, och vi har följt det, i allafall av och till, hela dagarna och kvällarna. Nu kommer dock tv-tablån tillbaka i sina gamla normala gängor igen, med andra ord – inget att titta på…haha!

 

Nehepp, nu ska jag ta mig en kopp efter-maten-kaffe och se vad kvällen har att bjuda på.

Ha en fortsatt fin kväll därute alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Om du vill hålla kvar OS känslan kan du göra detta nya quiz. Det är baserat på de fördomar som finns kring folk i norden och berättar vilket land du egentligen kommer ifrån. Är du egentligen en dansk förklädd till svensk?

    Dreaming in Mono är ett drama på 56 min som kretsar kring människor i Norden.

    http://www.dreaminginmono.com/article/nordic-quiz

Kommentarer är stängda.