Allmänt

Morgon med sommardrömmar…

nyckelpiga12

 

God morgon på er alla!

 

Ännu en dag med sol och blå himmel! 😀 Det är inte klokt vad vädret gör för humöret. Idag hoppas jag att jag får må lite bättre också, jag har i allafall ingen migrän nu.

Det här foton tog jag förrförra sommaren när jag precis köpt min systemkamera. Och av någon anledning har det blivit en symbol för sommaren för mig. Kanske för att jag minns hur varmt och skönt det var när jag låg på mage i mammas trädgård och fotade allt jag kom över. 😛

Appropå blommor, så satt jag och läste om årets alla nya frösorter nu på morgonen, och det börjar snart bli dags att förodla. Jag ska sätta mig ner och planera det där ordentligt i år tänkte jag, så jag slipper få en hel djungel med oidentifierbara växtrankor på balkongen. *s* Men Dahlia och Sommarmalva är givet. Dom blommade helt fantastiskt förra året, även om dom var sena. Så jag ska förodla dem lite tidigare i år tänkte jag. Sen ska jag prova med ampeltomater i år också. Vi har ju ett skyddat och soligt läge i hörnan på vår balkong som borde passa ypperligt för det. Och efter vad jag har hört så ska dom vara riktigt lättsådda. Så det måste jag prova! 😀

 

Men nu ska jag först av allt dricka mitt morgonkaffe och vakna till liv lite mer, innan det är dags att starta dagen.

Ha en jättefin måndag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Dom finns på nätet. Jag köpte dom i affären dock. Men sååååå sköna!

    Kolla http://www.newlook.com

    Kram

Kommentarer är stängda.