Allmänt

Snart dags att sova…

nattilox1

 

God kväll på er därute alla!

 

Nu sitter vi och kikar på ”It’s me or my dog” och sen är det sängdags för vår del. Vi har precis dukat undan kvällste-brickan, såå mysigt att dricka en kopp te med lite rostade mackor till innan läggdags. 🙂

I morgon ska Håkan iväg till Såtenäs på ett jobbdygn, så jag hoppas han får sova bra i natt när han ska upp så tidigt. Fast han har inte haft några direkta besvär med sömnen den sista tiden, tack och lov. Det var nog bara en tillfällig grej efter operationen. Nu för tiden är jag ensam uppe på nätterna igen. *s* Fast i natt höll han på att skrämma ihjäl mig! Jag stod i köket och lade upp kattmat till Sassie, det var knäpptyst och jag hade bara lampan över spisen tänd. Då ryter Håkan helt plötsligt till bakom mig; ”Vad gör du uppe nu?!!”.

Jag höll på att göra på mig! Haha! Jädra människa att skrämmas så! Jag kan ju få en hjärtinfarkt eller nåt. 😀

 

Ha en fortsatt mysig kväll alla och en god natt!

På återseende i morgon bitti igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...