Allmänt Personligt

Tillbaka från dödsriket…nästan…*s*

loxymorgon21God morgon på er allihopa!

Hjälp, vilken s***ans natt jag har haft!! Inte nog med att jag har haft jordens huvudvärk – jag har inte fått sova heller, så jag har fått ligga och tycka synd om mig själv timme efter timme, tokgrubblande på om någon hällt klister i varenda j*a klocka i huset. *s* Dessutom gjorde jag samma misstag som en av mina läsare skrev i en kommentar här för ett tag sen.. Loxy ville helt plötsligt upp och springa mitt i natten, och jag lät honom göra det eftersom jag trodde han var törstig eller nåt. Knappast… Han skulle bara upp, och eftersom jag gett efter en gång så skulle han upp ungefär en gång i timmen sen, resten av natten. Jisses! Jag trodde aldrig den här natten skulle ta slut!

 

I vanliga fall hade jag förstås satt mig och pysslat vid datorn eller gjort nåt annat för att slå ihjäl tiden när jag är vaken så här, men hur lätt är det när man har en sprängande huvudvärk??

Nu på morgonen är den tack och lov lite bättre och jag tänker ta det väääldigt lugnt i dag för att inte riskera en sån här natt till.

Så – nu har jag gnällt klart för idag. 😀 Tror jag… vädret ser för j** …. Hehe! Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare. Idag ska jag nog orka blogga lite i allafall. 😉

 

tavlingsbild1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  God morgon tjejen, vad jobbig du verkar ha haft det inatt. Förstår hur hemsk det är när klockan bara går sakta sakta..jag är lite rastlös av mig och har svårt att sova ibland och då är det skit jobbigt med klockan överhuvudtaget.
  Här går det up och ner, bra med Gucci men dålig med Noah, allt satt igång igår kväll igen, i min säng!
  Nu sover han så jag ska passa på med lite kaffe.
  Skött om dig idag och jag hoppas hoppas du får må bättre. Kramar

 2. Va skönt att huvudvärken känns bättre, men natten låter inte så kul!

  Du får bädda ner dig idag och se til att vila mycket!!!
  Min kära sambo gjorde oxå detta misstag med att låta vovven (i detta fall BETTY) gå upp mitt i natten.. Han trodde det va morgon, å innan jag han säga nått så va han redan ute. Sen fick vi några jobbiga nätter då hon ville gå ut, men det är tålarmod som gäller. Nu vill hon inte gå ut längre, utan sover tills det verkligen är morgon. *fniss*

  KRAM på er

 3. Stackars dig, migrän är fruktansvärt!

 4. Cherlindrea säger:

  Lori: Ja, det var en tuff natt, men kära nån – det verkar du ha haft också, stackare. Och stackars lilla Noah. 🙁 Så jobbigt för honom. Hoppas det är bättre i dag. Jag ska kika in hos dig snart.
  Kramar om!

 5. Cherlindrea säger:

  C: Tack vännen!
  Nej, det är så himla lätt att lära dom olater. *skratt* Vad i hela friden hände som fick honom att tro att det var morgon? *ler* Jaja, jag har gjort liknande, och då har jag nästan gått i sömnen. Hehe!
  Kramar om!

 6. Cherlindrea säger:

  Monica: Har du det själv vännen? I såfall lider jag fruktansvärt med dig, för ja – det är verkligen hemskt!
  Kram!

Kommentarer är stängda.