Allmänt

En virrig förmiddag…

rosa-pioner-god-middag1

 

God middag på er alla!

 

Det blev inget morgoninlägg idag, för hela den här dagen kom på sniskan på grund av att jag var vaken i natt. Jag somnade frampå småtimmarna, sov till halv elva och då var det bara att störta upp och ta mig ner till mamsen som fyller år idag. Lillasyster Nikki var där också, men skulle tillbaka till skolan vid ett-tiden, så det var lite brådis om jag ville träffa henne också.

Men nu är jag hemma igen och ska ta itu med allt som jag bara lämnade när jag stack iväg tidigare, obäddad säng, disk m.m. 😉

Återkommer lite senare, men nu måste jag få lite gjort här.

Ha en jättefin dag alla, för regnet tar ju faktiskt bort snön och är mer än välkommet nu tycker jag. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hoppas du får en fin eftermiddag 🙂

Kommentarer är stängda.