Allmänt

En vaken natt igen…

uggla13

 

Hej oc God natt på er alla, får jag väl säga.. 🙂

Klockan är över ett på natten och jag har precis klivit upp igen, efter ett misslyckat försök att somna. Jag var så gott som säker på att jag skulle tvärslockna ikväll, eftersom jag dels hållt igång med en hel del idag och dels inte vilat  något under dagen utan bara kört på. Men det är som jag sagt förut – mina sömnlösa nätter har inget med mina små vilostunder på dagen att göra.

Tja, vad ska man hitta på i natt då? I allafall en liten stund innan det är dags att göra ett nytt försök i sängen. Jo, en sak kan jag fortsätta med! 😀 Jag har under kvällen suttit och plöjt igenom Tradera efter lite olika Hello Kitty-saker jag är lite sugen på, bland annat en väska (ja, jag vet – jag är inne i en väskperiod just nu..*s*) lite smycken och stickers till min mini-pc. Men än så länge har jag bara kommit till sidan 24 av 67 sidor eller nåt tror jag det var, så jag ska fortsätta med det en stund tror jag. 🙂

 

mat26

Sen ska jag värma mig en kopp vaniljte och njuta av här i mörkret, tända ett par ljus och göra min stund här uppe i natten så mysig som möjligt. 😀 Allt som går att göra för att öka livskvalitén, mysfaktorn och trivseln är värt att göras tycker jag. =))

Hoppas ni sover gott därute i allafall alla andra, och får en fin tisdagsmorgon. På återseende – i morgon bitti igen skulle jag tro, om jag inte är för uttråkad och behöver babbla av mig. 😉

Må så gott alla söta!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...