Vardagsbetraktelser

Tokstollarna Rocky & Loxy

Som jag skrev för ett tag sen, så hade jag ju härliga Rocky här några dagar igen som min lilla dagvovve. smiley Första gången han var här, så var det ju naturligtvis full rulle mest hela tiden, men nu när nyhetens behag har lagt sig, och grabbarna lärt känna varandra så är det lite mer måtta på buset. Det är ju inte meningen att båda två ska sova en vecka av ren utmattning efter ett par dagar tillsammans. smiley

Men en sak verkar båda två ha väldigt svårt att motstå, och det är en obäddad säng… Eftersom dom verkade fullt upptagna med att fajtas om en stackars nalle som efter ett tag var ganska oidentifierbar, så bestämde jag mig för att passa på att byta sängkläder.

Elller hur?!? smiley Då kom dom små trollen som ett skott och skulle vara med, och det är ju faktiskt mycket roligare att leka med vovvar än att byta sängkläder, eller hur? smiley

Till slut var jag tvungen att försöka föreviga kalabaliken i sängen, så här kommer dina efterfrågade bilder på grabbarna, Sigrid. smiley

Behöver jag tala om att det inte blev något sängklädesbyte den dagen…smiley

 

//Indra – med 2 huliganer

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...