Djur

Nya foton på min systers leonbergervalpar – 6 veckor gamla

leonvappisar1

 

Igår kväll kom det äntligen in lite nya foton från min syster, på hennes ljuvliga gäng leonbergervappisar! smiley Dom har hunnit bli sex veckor gamla och tydligen så är det rena kaoset hemma hos dem nu. *skratt* Sist jag pratade med henne, så låg dom fortfarande snällt i sin lekhage med mamma, och kravlade bara omkring lite på sin höjd. Numera är det annat som gäller.

 

 

 

 

 

 

leonvappisar2

Efter att valparna med hjälp av sin mamma lyckats ta sig ut ur sovrummet ett antal gånger och rullat ner för trappan, (inga skador skedda) så beslutades det att dom skulle flytta ner på nedervåningen. Köksbordet flyttades ut och en valphage bestående av tjugo (20!?!) stycken kompostgaller-delar byggdes i köket, och fylldes med diverse uppsugande underlag för små kissnödiga valpar. Perfekt!

 

 

 

 

 

leonvappisar3

 

Jag utgår ifrån att det här inte är någon direkt vanlig syn. Inte om man ska döma av min systers utmattade röst i telefonen igår kväll. *skratt* Men jag antar att det här är resultatet av en vild lekstund. Valpar har ju en förmåga att bara slockna på stället när dom blir trötta. smiley

 

 

 

 

leonvappisar4

 

 

 

Nyfiken på kameran, medans brorsan/syrran sover som en stock på golvet. smiley

 

 

 

 

leonvappisar5

 

Underbara söta små knoddar! smiley Men jag kan tänka mig att det är en hel del jobb med 10 stycken, plus två vuxna leonbergertikar också. Syrran var ganska trött på att dammsuga och skura golv om man säger så… *s* Förhoppningsvis kan vi åka ut till dem nästa vecka och hälsa på, Håkan och jag. Det beror helt på om Håkan klarar av att köra så långt, drygt 20 mil tur och retur. När vi åkte till Maria i Skara för ett par veckor sen så fick han ju väldigt ont efteråt och det var ganska exakt samma sträcka. Men jag hoppas på det bästa. Jag måste ju bara få se dem och gosa med dem innan de flyttar till sina nya hem.

Och för en gång skull får Loxy stanna hemma den dagen… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...