Allmänt

Härlig långtur på mc’n idag!

premitur08kollage5

Som jag nämnt tidigare, så planerade vi att åka till Hornborgarsjön och titta på Trandansen idag, och det har vi gjort, även om vi kanske inte såg några dansande tranor precis. *s* Fast en och och annan trana såg vi förstås, närmare bestämt runt 1500 stycken, som enligt uppgift var dagens antal vid sjön. smiley Men det kommer ett inlägg om tranorna senare. Det var en lång tur för att vara den första för året för min del, om man bortser ifrån en snabbtur till Eagels härom kvällen, som ligger några kilometer utanför stan. Idag åkte vi lite drygt 20 mil, och det kändes både här och där kan jag lova.

premitur08kollage2

Första stoppet gjorde vi i Blidsberg, på ett helt underbart vackert ställe. Håkan och några av de andra har varit där och fikat tidigare, men själv har jag bara sett foton därifrån. Så det var verkligen jättekul att få se det i verkligheten nu. Otroligt vackert, som sagt, med vatten runt om hela uteserveringen, och små broar lite överallt till små uddar och öar där borden stod utplacerade.

 

 

 

 

 

 

premitur08bild2

 

premitur08bild4

 

premitur08bild3

 

premitur08bild1

 

För min del var det första fikan på en uteservering och det kändes så himla härligt somrigt! Och det känns ju inte mindre underbart att veta att detta bara är början, och att man har hela långa ljuvliga sommaren framför sig.

premitur08kollage1

Dessutom är det alltid en lättnad att få vila vissa utsatta kroppsdelar efter några mil på en motorcykel. *s*

premitur08kollage3

 

Nu blir det ett väldigt hopp här, för naturligtvis åkte vi inte ifrån fiket och direkt till pizzerian, men jag återkommer med besöket på Hornborgarsjön och tranorna i ett eget inlägg senare. Så detta är alltså på hemvägen. Vi stannade på en pizzeria i Falköping och käkade pizza, något som både Håkan och jag ångrar djupt, eftersom vi blev mer eller mindre tokmagsjuka efteråt. Jag har ännu inte hunnit fråga de andra om dom också blev dåliga, men vi tålde i allafall inte maten där, det är ett som är säkert. Fast det var en mysig och trevlig stund tillsammans i allafall. smiley

 

 

 

premitur08kollage4

Utanför pizzerian. Killarna står och väntar på att alla, (läs vi tjejer…smiley ) ska bli klara för hemfärd. Det var ganska kallt periodvis på hemresan, men förövrigt var det en underbar dag! I Fristad skildes vi åt, för alla skulle åt olika håll, och då kände man verkligen att man bara ville hem och ur skinnkläderna och få på sig bekväma myskläder och krypa upp i soffan med en kopp te.

En riktig kanondag har vi haft! Hoppas ni också haft en härlig dag, denna första riktigt varma vårdag i april. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...