Allmänt

En vacker lördagsmorgon!

blommorgon41

 

God morgon på er alla goa!

 

Då var det lördag och det ser ut att bli en riktig kanondag idag! Naturligtvis – eftersom mitt hjärta jobbar. 😉 Han anser sig förföljd av Murphys lag och ibland är jag benägen att hålla med honom. *s*

 

Jag ska i allafall ta vara på det underbara vädret idag och gå en riktigt lång promenad med Loxy, och förhoppningsvis vill mamma följa med med Elliot. 🙂 Hon brukar inte vara nödbedd när det gäller långpromenader. =))

 

Men innan dess ska jag ta itu med morgonens sysslor och ta ut min vovve på hans första morgontur. Tokhunden har inte ens vaknat än. 😛 Misstänker att han har sovit lika dåligt som en annan i natt. Jag har inte fått många minuters sömn i natt heller, så förmodligen är jag inne i en sån där krånglig sömnlöshetsperiod igen. Jaja, så länge jag inte mår dåligt så får det väl vara så. Jag får vila lite efter långprommisen. =))

 

Hoppas ni får en fin lördag nu alla, och att det fina vädret håller i sig idag.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Flinar gott ;-D, skickade sms till din kära gubbe om att vi var ute på en ”UNDERBAR” tur…Gissa vad svaret blev??? Murpy ;)) kram/V

Kommentarer är stängda.