Allmänt

Sen morgon…

elliot-i-blatt1

God förmiddag alla!
Herregud, vad trött jag har varit idag! Jag sov till halv 11 – hur normalt är det på en skala liksom?? För att inte tala om min hund, som vaknade ännu en timme senare.
Men nu har vi i allafall kommit på benen ordentligt, varit ute på en liten promenad, ätit frukost och slagit oss ner vid datorn. 😉 Min syster Nicole och jag har slagit våra kloka skallar ihop och faktiskt lyckats knäcka en hel del problem vi har haft med våra nya bloggar, och det är inte utan att vi klappar oss själva på huvudet nu. Jisses, vilket pyssel! Men vi fixade det i allafall! smiley

Nu ska jag fortsätta att fixa med nya sidan och förhoppningsvis är den klar att startas upp snart. Det finns såå himla mycket mer praktiska funktioner där, som jag har saknat här på one-bloggen, så det ser jag verkligen fram emot!

Ha nu en jättefin dag alla, så återkommer jag lite senare med foton från My Dog i går. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...