Allmänt

Ett satans liv!

morgonblom11

 

Ja, god morgon  på er därute alla!

Inte för att det är en sån himla god morgon för min del precis, men jag hoppas ni har fått en skönare söndagsmorgon.

Efter en sömnlös natt har jag legat och lyssnat på min galna granne sedan ungefär sex i morse. Hennes minsta har gallskrikit konstant i två timmar och när hon till sist flippade ur i vanlig ordning och började vråla och banka där nere, så fick hon igång den äldsta också. Så nu har dom skrikit ikapp där nere i en halvtimme snart. Jag har förstås ingen aning om varför dessa barn gråter och skriker konstant, timme efter timme, men varken jag eller andra omkring mig tycker att det är normalt. När jag pratade med en annan granne igår så fick jag veta att hon har fått mängder med klagomål redan, men det verkar inte som hon tar åt sig dem. Jag kan ju inte vara arg på de stackars barnen som gråter, men jag kan ju tycka att det är en smula ansvarslöst av mamman mot grannarna, att bara stå och röka och prata i telefon på balkongen när barnen bara går och tokskriker klockan sex en söndagsmorgon. Jag är verkligen helt chockad över det här. Alldeles nyss bankade och slog hon så våldsamt i något här nedanför att mitt porslin skallrade på min diskbänk! Hur normalt är det här??

Jag har varken fått tag i hyresvärden eller soc så nu får jag vänta tills efter helgen. Det är bara att dra ett djupt andetag och sätta på radion. *suck* Vilket jäkla stycke!

 

Jaja, som ni ser – så här god morgon har jag haft. 🙁

Nu ska jag gå en uppfriskande promenad med Loxy i regnet och blåsten. Allting är bättre än att sitta inne och lyssna på det här livet!

 

Ha en fin dag alla! Jag återkommer senare, lite mer positiv förhoppningsvis. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...