Allmänt

Alldeles för tidigt!

morninglightcoffee

 

Var hälsade – ni morgontrötta, frusna stackare därute. 🙂 Jag går själv här och halvsover i mellan kaffekopparna.

Det har varit helt omöjligt att sova i natt, utan att jag för den sak skull kan säga vad det här som har pågpått här nedanför. Nån typ Festival àla Roskilde med allt vad det innebär. I går när en flyttbil körde in på gården trodde jag i min enfald att; NU! Nu kanske hon insett att hon inte är önskvärd här i huset längre. Men lite vild fantasi kan man faktiskt få för sig att hon håller på att släpar möbler fram coh tillbaka därnere nu. I varje fall låter det som så.

 

Men men, nog om det. Nu ska jag lägga mig på soffan och försöka slumra lite till innan dagen vaknar till liv på riktigt. 🙂

Ha en fin morgon alla och på återseende lite senare!

 

rosabandet2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Kallt på morgonen nu..

Kommentarer är stängda.