Allmänt

Vintermorgon…

vintermorgon15

 

God morgon därute alla!

 

22 oktober och man vaknar till en vit vintervärld utanför fönstren. Lite väl tidigt för min del måste jag säga. Men det beror väl mest på att jag våndas inför ännu en kall vinter med köldkramper för Loxy’s del. Jag vill inte att det ska börja för tidigt.
Men nu är alltså snön här. Vi får väl se hur länge det här första ligger kvar. Det snöar fortfarande, himlen är mörkgrå och snötyngd och enligt vädersajterna så ska det snöa fram till tio på förmiddagen, så det hinner väl bli en del idag i allafall.

 

Fredag idag annars, och om ett par timmar kommer min mor upp hit en stund, på en fika och lite prat. För övrigt har jag faktiskt inga direkta planer för dagen. Jag är fortfarande förkyld men det börjar gå åt rätt håll nu äntligen. Tänkte jag skulle se om jag orkar baka något idag. Äppelkaka i långpanna till exempel, innan mina äpplen sjunger på sista versen. 😛

 

Hoppas ni får en fin fredag därute alla, och ta det lugnt på vägarna i snön.

På återseende lite senare!

 

rosabandet21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Var bor du någonstans? Jag såg att de var snö utanför göteborg på vägen hit! Jag håller med dig, mysigt, men… för tidigt..

    Jaa, apoteket är överdrivna när det gäller deras policy. Vad jobbigt att du inte kunde hämta ut receptet åt din mamma som var sjuk… Men förvånande bra att du fick en ursäkt.

    Det var knappt att jag fick hämta ut mitt recept i Strömstad när jag var skriven i Göteborg bara för att de inte hade någon faktura-adress till apoteket i Frölunda…men det gick tillslut.

    Ha det gott!!

  2. åxo snuvidd nu..

Kommentarer är stängda.