Allmänt

Dagens Inköp – En bärbar dator! :-)

laptop1

Det här är min nya lilla pärla, min present till mig själv, som jag köpte på OnOff idag. smiley Jag har suttit ett par dar och lusläst varenda omdöme och kommentar jag har kunnat hitta om den, efter att ha jämfört säkert 100 datorer på massor av webbutiker och andra ställen. Valet föll alltså på denna, en Acer med 17 tums skärm och hela 4GB i ram-minne, något som verkligen vägde tungt när jag valde, eftersom jag ofta arbetar med tunga och krävande program, och många program samtidigt. Att det blev en Acer beror nog mycket på att min stationära dator är av samma märke, och den är jag toknöjd med.

Så nu har jag suttit halva kvällen och installerat alla nödvändiga program, och är ändå inte klar på långa vägar. Men jag orkar inte fixa mer med det nu. Får väl se om jag får sova i natt, annars har jag ju nåt att göra i allafall. *s* Måste sätta in annons på min andra bärbara också, som jag tänkte sälja. Den är bara knappt 3 år gammal och verkligen en jättebra dator. Men den går lite för tungt för mig med de stora program som jag jobbar med när jag håller på med grafik bl.a. Så jag ska höra mig för bland vänner och bekanta först, innan jag annonserar ut den.

Men nu ska jag ta mig lite te och skorpor och göra min älskling sällskap i soffan. Jag har precis varit nere hos mamma och tagit bort årets första fästing på Elliot..Uuääck! Förbaskat läskiga kryp, det där!

Må så gott alla, och ha en jättefin kväll! På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...