Djur

Poltergeist & valparna!

Det kom några foton från min syster på mail till mig härom dagen. Hade jag inte haft häcken full här med alla mc-foton, så hade de här legat ute för längesen. Men här kommer dom i allafall; Min syster tillsammans med sitt lilla hingstföl Poltergeist och lite blandad potpurri på leonbergervalparna. Foto: Elisabeth Kjällblad – 3ndFoto.

tessfoto1

 

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto2

 

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto3

 

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto4

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så busgänget… smiley

tessfoto5

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto6

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto7

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto8

 

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto9

 

 

 

 

 

 

 

 

tessfoto10

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan man hitta något ljuvligare?!! smiley Nu ska jag bara iväg till min syster och gosa med djurbebisar! Vad tusan ska hon bo så många mil bort för? Jag ska föreslå en mc-tur till en hästgård för resten av gänget..*s* Se till att ha gott om kaffe hemma syster. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...