Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen – Korsettsnörning…

korsett1

 

Hej hej alla!

 

Tänkte bara titta in en snabbis med den utlovade nageldesignen innan jag försvinner in i naglarnas och ljudböckernas värld. 😀

Jag ska erkänna att jag inte är helt nöjd med det här nagelsetet, men jag älskar idén bakom den, en idé som inte är min egen utan jag hittade den på en nagelsida jag är med på på facebook. Jag försökte göra en liknande variant, men inte ens mina tunna lackpenslar var tillräckligt för att få riktigt tunna linjer. Jag ska göra ett nytt försök på det här, men ville ändå visa er den roliga tanken med korsettnaglar. 😀 Det skulle säkert bli jättetufft med svart korsett och rosa band också..hmm..ska nog experimentera lite. =))

Jag har i allafall använt ett beige naturfärgat lack i botten, ett vitt pärlemorlack som ”korsettt” och ett svart Two way pens som snören. Som ”snörhål” har jag satt små, rosa rhinestones, men dom skulle nog ha varit ännu mindre tror jag.

Alltså en inte helt lyckad design, men som sagt – den kan nog bli jättefin med lite mer arbete. 😀

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Jisses vilka naglar! Kan inte se mig själv i sådana iallafall inte som mina vardagar ser ut just nu. Ha en trevlig onsdagkväll!

  2. Älskar din blogg!
    Riktig snygg! Och bra inlägg<3
    Ska vi följa varandra via bloglovin? ^.^

Kommentarer är stängda.