Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Härliga vårlack! :-)

lack14

Hej hej alla!

Sitter och botaniserar bland alla härliga vårkollektioner med nagellacker som ska komma och har kommit ut på butikshyllorna nu. 😀 Det är mycket färg som gäller i vår och sommar, både milda pasteller och starkare kulörer. En kollektion som jag bara älskar, från början till slut är Depends ljusa pastelliga vårlacker!

***

depend-2012

***

Depend är ett av mina favoritlack. Det är praktiskt med de små flaskorna om man vill samla på sig lite olika färger och de har massor med fina nyanser. Det är ett helt okej budgetlack som funkar. Man kan ju faktiskt inte begärna hur mycket som helst för det låga priset. 🙂

***

opi-2012

***

Lite dyrare är härliga O.P.I, mitt absoluta favoritmärke på lackfronten skulle jag nog vilja påstå. Det är drygt, hållbart, finns i massor av snygga färger och jag älskar de breda penslarna i överlacket. 😀 I vår kommer O.P.I med en kollektion som, trots sina många blandade färger, håller ihop bra utan något som spretar. Namnen är som vanligt kul och underhållande – övre raden från vänster:

A roll in the hague, I have herring problem, Wooden shoe like to know, Red light’s ahead…where?, Thank’s a wind-million, Pedal faster Suzi!, Did you ’ear about Van Gogh?, Dutch ’ya just love OPI?, Gouda gouda two shoes, I don’t give a Rotterdam, Kiss me on my tulips och Vampsterdam.

Jag älskar dem alla! 😀

***

ysl-2012

***

Dessa fyra fina färger kommer YSL med. Det bruna är kanske inte min favorit sommartid, men de tre övriga tycker jag är härligt vårliga! Gillar verkligen det aprikos/orange lacket som jag tror kan bli en riktig storfavorit!

***

chanel-2012

***

Chanel har något liknande i sin vårkollektion, kanske lite mindre orange, men åt samma håll. Alla tre här skulle kunna bli stora favoriter i min egen lackhylla. 😀

***

ochina-glaze-2012

***

Ett annat märke som jag är riktigt förtjust i, mycket på grund av deras vågade färger, är China Glaze. Kollektionen Electropop, både Bright och Light, är supersnygga tycker jag! 😀 Jag är helt förälskad i vårens ljusblå och ljusgröna lack. Det kommer nog bli mycket av de två färgerna i sommar tror jag. Plus självklart – rosa – som alltid får en enorm ökning under sommaren.

Det är så underbart att känna att vi är på väg på ljusare och varmare tider, med gladare, ljusare färger! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej!

    Hur har du haft det idag? 🙂 Hoppas du haft det bra!
    Du har en jätte fin blogg! 🙂

    Kram. Caroline

Kommentarer är stängda.