Allmänt Pyssel & handarbete

Shopping på kakburken.se idag! :-)

kakburken1

 

Hej hej alla!

 

Den här dagen har varit lång! Lilleman är hemma i tryggt förvar, bakis och eländig men med korta fina klor och nyvaccinerad. Han har precis fått lite mat och ätit den med god aptit, så allt verkar okej med honom. Nu ligger han bredvid mig här i soffan och sover som en stock, och det lär han nog göra resten av kvällen. 🙂

Själv har jag ägnat en rolig stund åt att beställa prylar ifrån kakburken.se. Jag har haft enorma problem med att bestämma mig för vad jag ska ha för något, men nu är det äntligen klart. Jag har nämligen köpt in alla verktyg och tillbehör som jag kommer att behöva för att göra vår bröllopstårta. 😀 Planen är att jag ska ha en hel del sockerblommor på den, så jag måste börja i tid om jag ska hinna med att göra alla. Det jag införskaffade i dag är framför allt utstickare, färger och flowerpaste. Jag hade tänkt mig rosor, kallor och liljor med gröna blad i rankor, så jag har även köpt floristtråd och tejp. Det ska bli mer än roligt att ge sig i kast med det här. Alla de här grejerna har jag ju användning för även när jag gör dekorationer till cupcakes och annat så för min del är det en riktig investering. 😉 En sak som ska bli riktigt spännande att prova på är glitter- och metallicfärgerna som man borstar på kronbladen. Det tror jag kommer att bli jättefint! 😀

 

Men nu ska jag slappa i soffan en stund och smälta maten efter middagen. Jag återkommer lite senare med dagens recept – en supergod fiskrätt som jag provade för första gången idag, efter ett recept från min moster.

Ha en fortsatt mysig kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Wow, det låter som att det kommer bli en kanonvackertårta! Och med tanke på de bilder jag sett på dina tidigare alster är jag jättenyfiken på slutresultatet. 😀

Kommentarer är stängda.