Allmänt

Lite foton från vår påskafton! :-)

easterrubrik1

 

God kväll på er alla!

 

Nu är vi hemma efter en underbar dag hemma hos Håkans dotter Maria och hennes sambo Micke. Vi har, precis som många andra i landet idag, haft en fantastiskt påskväder. 😀

Vi åkte hemifrån tidigt i morse och började dagen med att åka hem till Håkans barnbarn Lucas för att lämna ett påskägg. 🙂 Sedan fortsatte vi hem till Maria och Micke, och medans Maria och jag njöt av en drink i köket så jobbade gubbarna med att hugga och stapla ved en stund.
Därefter bjöds det på sill-lunch i trädgården och kaffe därefter. Fram emot dagen var jag tvungen att lägga mig och vila en stund på soffan. Det är ju tur att jag har möjlighet att göra det när jag är iväg så här en hel dag, annars hade jag väl däckat framåt eftermiddagen. 😛

Nu vilade jag ett par timmar i allafall och sedan var det dags för grillning ute i trädgården. Vädret var lika fantastiskt hela dagen, himlen var knallblå och vi har varit ute i princip hela tiden. Det är så himla härligt att man äntligen kan njuta av solen och värmen! Lilleman har varit överlycklig som har fått springa lös och leka hela dagen.

Här kommer i allafall ett gäng foton från idag. Det blev några stycken så jag har lagt dem i ett bildspel.
Håll till godo ni som är intresserade. 😉 Nu ska jag äta godis och kika på tv innan det är sängdags. Ha en fortsatt jättefin kväll alla och ta det lugnt därute! =))

 

 

 

Tusen tack Maria & Micke, för en härlig påskafton!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...