Allmänt

Foton från mammas dag idag! :-)

morsdagrubrik1

 

Japp, det var vad mamsen fick av Håkan och mig idag. 🙂 En bukett med 20 mörkröda rosor, underbart vackra och perfekta för min fina mamma! 😀 

Vi möttes alla syskon och syskonbarn förutom min äldsta lillasyster och hennes familj som tyvärr bor långt härifrån, för att äta middag hemma hos mor. Det var brorsan som stod vid spisen och han bjöd på Flygande Jakob denna Mors dag. Men först en liten smaskig förrätt med skagenröra och räkstjärtar på avocadohalva. Efter maten fick vi vaniljglass med blåbär och hallon. 😀

Evelyn och Saphira var i sitt esse förstås, och ljudnivån var i mellanåt i högsta laget för mig som haft migrän dagen innan. 😛 Men det gick bra och vi hade en himla trevlig dag. I allafall hade jag det. *s* Hoppas de andra delade min åsikt. =))

Här kommer i allafall lite foton från dagen. Av nån anledning har lilla trollungen Saphira hamnat mest framför kameran idag, men så är det. I bland är det hon, ibland är det Evve – men mestadels är det Loxy. Haha! Men första bilden är på mig, Loxy och Evve bara för att jag tyckte den var så mysig. 🙂 Tyvärr var den oskarp också, men den får vara med ändå.
Håll till godo, här kommer en bildsvit från vår Mors Dag! 🙂

 

jag-och-evve1

 

morsdag01

 

morsdag02

 

morsdag21

 

morsdag3

 

morsdag4

 

morsdag5

 

morsdag6

 

morsdag7

 

morsdag8

 

morsdag9

 

morsdag10

 

morsdag111

 

morsdag12

 

morsdag13

 

morsdag14

 

morsdag15

 

Det var allt för den här gången! 😀 Nu ska jag klappa igen laptoplocket för den här kvällen och bara ägna mig åt min tekopp, lite kex och ost och Secret Agent 2 på 3:an. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken men jag har sett filmen förr och jag har sett bättre, så det spelar inte så stor roll om jag slocknar. *s*

På återseende i morgon alla, en morgon som jag definitivt ser fram emot om man vågar tro väderleksrapporten. För i morgon ska vi nämligen få över 17 grader varmt! 😀

Sov så gott alla när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...