Allmänt

Nagelpyssel och städning idag!

loxymorgon211

God morgon alla!

Ny dag – nya naglar. Haha! Ja, lite så är det faktiskt. 😛 Men det blir lugnt i dag. Bara en uppsättning på förmiddagen och eventuellt en på eftermiddagen beroende på om tjejen som ska komma mår bättre efter att ha varit sjuk. För övrigt ska jag planera inför lördagen och se hur jag ska lägga upp min lilla födelsedagsfika. Alltså, jag fyller ju inte jämnt så det blir ingen större grej, men lite gott blir det i allafall. 😀

Förutom det måste jag städa idag. Jag har inte hunnit med så mycket mer än naglar sista veckan, och definitivt ingen städning, så jag tänkte ta tag i det idag. Det värsta är att jag skulle behöva ett par nya grejer från nagelskolan också. Plus göra nya naglar på mig själv. *s* Får se vad jag hinner med idag. Men nu ska jag först och främst ta min kopp morgonkaffe i lugn och ro och sedan får vi se hur jag lägger upp dagen. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...