Allmänt

En kul vecka med en Peugeot RCZ! :-)

peugeot1

***

Hej där ute i natten!

Tänkte jag skulle kika in en snabbis med lite uppdate så här på nattkvisten när jag ändå ligger sömnlös. 🙂 Det har varit så mycket sista tiden att jag åter igen fått prioritera bort bloggen, men det där går ju i vågor som sagt.

I helgen tog vi en liten roadtrip med testbilen för att riktigt utnyttja det roliga nöjet innan det var dags att lämna tillbaka den, och för att Håkan verkligen skulle testköra den ordentligt. Det blev först en tur till min syster Tess, som dock stod mitt uppe i en flytt så vi stannade bara en liten stund. Men vi hann i allafall titta runt lite, och framför allt på deras ursöta höns! Ja, ni läste rätt – höns. 😛 Dom har alltså jordens sötaste hönor och tuppar – lurviga med en sådan fjäderskrud att det mer ser ut som päls långt ner på…fötterna? (vad heter det på en höna..?) *s* Tokfina var dom hur som helst! 😀

Därefter åkte vi vidare till Håkans dotter Maria med sambo Micke och gosade med lilla Nike en stund igen. 🙂

***

nikeomorfar1

***

Stolt morfar vandrade runt i huset i sin egen lilla värld med Nike en stor del av tiden, medans vi andra satt och fikade och pratade. 🙂 Sedan var det dags att bege sig ut på vägarna igen med roliga bilen. =)) Jag passade på att ta några bilder till Håkans Smartson-rapport, och jag gillade den där härliga kontrasten mellan glänsande sportbil och lantlig miljö.

***

peugeot2

***

peugeot3

***

peugeot4

***

peugeot5

***

Avslutningsvis får ni ett litet videoklipp som jag spelade in när vi lämnade småvägarna och körde ut på E20. 😀

Och därmed var vår roliga helg med en sportbil tillända. Slutsatsen av den här veckan? Det är en urcool bil, den är tokpigg med sina 200 hästar och den känns riktigt lyxig med alla snygga detaljer. Dessutom tycker jag personligen, som alltid har älskat Audi TT, att den är ursnygg!

En nackdel är oväsendet ute på vägarna. Ljudet från däcken mot asfalten är nästan öronbedövande, och jag fick faktiskt huvudvärk efter några mil. Och till sist är frågan om man verkligen hade valt en Peugeot om man hade 365000:- att spendera på en sportbil? Jag vet inte riktigt.. Den är sjukt snygg, men det finns det massor av fler bilar som är, till det priset.

En vansinnigt kul upplevelse har det varit i allafall! 😀

***

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...