Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite av det senaste…

loxyglass1

God förmiddag på er alla!

Då var det onsdag, och jag sitter och tittar på direktsändningen från rättegången i Norge på aftonbladet.se. 🙁  Det är mycket sorg och fasa som väcks till liv under dessa rättegångsveckor.

Jag ska snart avsluta detta och glädja mig åt det härliga vädret idag i stället. Jag har fullt upp i nagelrummet idag, men man borde kanske hinna med en favorit i repris från förra sommaren i allafall – årets första glass ute tillsammans med lilleman. 😀

***

Lite av det senaste då. Jag fick ett riktigt trevligt bemötande på mitt mail till Schwarzkopf angående mitt missfärgade hår, med lång utförlig information om hur jag ska gå till väga för att ställa det till rätta, och med vad för produkter. Dessutom får jag ersättning för det jag har lagt ut hittills och även för de produkter jag kommer att behöva för att fixa till håret igen. Så jag är verkligen glatt överraskad över att ett såpass stort företag bemöter och lyssnar på den ”lilla människan” så bra.

Stor eloge till Schwarzkopf för det! 😀

***

blueflower11

***

blueflower21

***

Senaste naglarna är återigen (en snällare variant) av stilettos. 🙂 Jag har gjort en design med LE’s Diamond, Pixie blue blandad med Midnight och dekorerat med lite glitterdots, blå fimoblommor och vita nailsstickers. Härligt bling-blingiga! 😀

***

franskt11

***

Jag har även testat en ny gelé – REQ – och då gjorde jag en fransk manikyr på min mamma. En riktigt trevlig gel att jobba med, speciellt den vita, som var grymt lättarbetad.

***

Det var lite av det senaste från veckans första dagar. Nu ska jag fixa i ordning mig för att ta emot första nageltjejen i min mysiga lilla hörna. 🙂

Ha en fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...