Allmänt

Datorstrul!!

arg

Jag borde verkligen göra något annat än att sitta och bråka med datorn klockan kvart över fyra på natten.

Men jag kunde inte somna – igen! Jag har haft tre sömnproblemsnätter och därefter en natt där jag fick sova, men nu var det kört igen. Hur som helst, jag har haft en del problem med våran dator ett par dagar. Den har laggat och småstrulat och det har bara blivit värre och värre. Program hackar och hänger sig, utforskaren strular, jag har fått in nåt jäkla program som heter Text-enchance som jag bara inte blir av med hur jag än bär mig åt, och nu ikväll bestämde sig facebook för att inte synas på laptopen. Alla andra sidor jag testat laddar utan minsta problem, men facebook visar bara en tom, vit sida. Jag kommer in via mobilerna utan problem, men inte via datorn.

images-8

Så efter miljoner om och men, tömmande av Casheminne och webhistorik, nedladdning och scanning av datorn med ett anti spy/ad-awareprogram och massa andra saker, så börjar jag bli en smula irriterad!

Text-enchance ligger fortfarande kvar, facebook är fortfarande en vit sida och klockan är snart halv fem på morgonen.

Är det någon som har en lösning på det här, framför allt borttagning av det förbaskade text-enchance, så är jag grymt tacksam! Förhoppningsvis är det facebook som har problem eftersom alla andra sidor visar sig, och inte min dator.

Nu ska jag i allafall ge upp det här för i natt och gå och lägga mig. Förmodligen kan jag definitivt inte somna nu, så speedad som jag är av adrenalin. 😛 Men jag kanske kan varva ner och vila lite inne i sängen.

Sov gott vidare alla och ha en god morgon när ni vaknar!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Jag är smal och vill gå upp i vikt. Jag vill att flera som behöver gå upp i vikt besöker min sida så vi kan byta ideer och ge varandra tips på hur man går upp i vikt.

 2. Virre säger:

  Tråkigt med virus! Men det är ”vanligt” att få och text-enhance ligger oftast på olika reklamannonser. Så hoppas du inte har klickat på någon annons! Men du kan få hjälp via helpdesk så maila din anitvirusoperatör så kan de guida dig.
  Jag har Kaspersky och är supernöjd. Hade förut Norton men bytte för ett par månader sen.

  Hoppas det kanske t om är löst nu! Ha de riktigt bra nu! Och fortsätt skriv på bloggen för jag kan inte vara utan den :)Klappa lilla Loxy från mig också!
  KRAM KRAM KRAM från Virre

 3. Cherlindrea säger:

  Virre: Tack snälla! 🙂 Nej, jag har inte fått löst det än. Har försökt allt jag kan komma på för att rensa bort det själv, så nu är det nog dags att få proffisionell hjälp. Jag har nog inte klickat på nån annons, vad jag vet. Brukar vara försiktig med sånt. Men däremot har jag en känsla av att jag fick detta när jag laddade ner nåt programtillägg, typ Flash eller liknande. Jag har Norton, det ingick ett år i datorköpet, men byter nog också till Kaspersky sen. Har hört mycket bra om det.

  Ha det så jättegott själv nu, och jag lovar att blogga mer. Det har varit så himla mycket den sista tiden så bloggen har fått stå tillbaka en längre tid. Men jag är snart igång ordentligt igen. 😀
  Sköt om dig så ses och hörs vi! Kramar//Indra

Kommentarer är stängda.