ektorp-soffa1

***

EDIT! SOFFAN ÄR SÅLD!

Hej hej alla!

Slänger mig in en supersnabbis med ett litet kollage på vår soffa som vi har bestämt oss för att sälja. 😀

I själva verket har vi inget val. *s* Jag hittade nämligen en ny soffa i lördags som jag förälskade mig i, och i söndags var den vår. =)) Så just nu står vår gamla soffa i min mammas förråd, nedmonterad, och väntar på ett nytt hem. 🙂

Det är en Blekingevit Ektorpsoffa från Ikea, hörnsoffa som synes. Den är bara tre år gammal, absolut hel och välvårdad, inget som har lagats eller liknande. Dock är klädseln i behov av en tvätt då det var ett tag sedan vi rengjorde den nu. Men klädseln är avtagbar, både själva sofföverdraget och kudd/dynöverdragen och blir som ny efter tvätt. Det enda som bör påpekas är att en dragkedja på en av dynorna är trasig, men lätt utbytbar.

Priset för soffan är 3000:- men kan diskuteras vid snabb affär. Den ligger även ute på Borås Loppis på facebook och på Blocket. På loppisen är det budgivning ifall någon är intresserad av att gå den vägen. Nypris på denna soffan är 7995:-, kolla gärna Ikea för information om soffan. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S19902434/#/S29910438

Maila mig på indra@cherlindrea.se om du skulle vara intresserad! 🙂

Ha en härlig dag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Ektorp hörnsoffa till salu!”

  1. sara Says:

    hej finns den kvar

  2. Cherlindrea Says:

    Hej Sara, tyvärr är den såld. Mvh//Indra

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th september 2012
Filled Under: Inredning & design, Möbler & interiör