Allmänt

En riktigt skön dag!

E8E4702E-214B-49A6-BCF4-7E04A7017E1C

Hej där ute alla!

Jaha, idag är det grått och ruggigt igen men igår hade vi verkligen en riktigt skön dag med första vårkänslorna. ? Efter träningen på morgonen och en stunds nedvarvning satte jag igång med att röja bort allt granris, kottar, äpplen och annat julpynt på fram- och baksida. Något som jag egentligen borde ha gjort före påsk förstås, men jag hade inte minsta lust att påskpynta i år. Vädret gjorde att det knappt kändes som påsk, som för mig alltid har förknippats med de första vårtecknen, även om det kanske inte hunnit bli så varmt alla år. Men det har definitivt inte varit förknippat med massa snö… ?

1BFC9B5B-DA7C-4D7B-A46E-344C6E982132

 Men en mysig påsk blev det ändå, tillsammans med familjen hemma hos mor. Och trots det smarriga kaffebordet så blev det faktiskt mycket mindre godis denna påsken än vad det vanligen brukar bli. Jag tyckte det var roligast att baka min del av kakorna och dekorera tårtan, inte äta dem. Men det kändes ändå som alldeles för mycket för jag kunde ju inte låta bli mammas sockerkaka eller syrrans hallongrottor…eller tårtan..?? Så det kändes riktigt skönt att ställa sig på crosstrainern på söndagsmorgonen. ?

***

Nåväl, idag är det vilodag och hittills har jag ägnat den åt städning av toalett och badrum, uppladdning av ett gäng nya nagelbilder på min facebooksida och stortvätt. Det bli en hemmapysseldag idag fram till i eftermiddag då det är dags för nagelfix. ?

Nu ska jag göra mig en smoothie och sen borde det vara dags att hänga upp första tvätten. 

Ha en kanondag alla och håll tummarna för att morgondagen blir så fin som det utlovats! ?

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...