Allmänt

Testar risotto från Blå Band!

AE05B5BC-2D97-485E-9D5E-97B46534B4B8

I samarbete med Buzzador har jag fått möjlighet att testa en ny maträtt för mig, nämligen risotto i två olika smaker från Blå band. ?

Den ena har smak av sparris och den andra av kantareller. Det enda man behöver göra är att tillsätta vatten och koka i ca 20 minuter. Sparrisrisotton innehåller förutom riset även ost, vitt vin och äpple och kantarellrisotton innehåller vitlök, äpple, vitt vin och ost. I båda varianterna kan man även tillsätta lite extra smakhöjare som tex parmesan, extra svamp och färska kryddor.

I morgon ska vi prova kantarellrisotton så ikväll har jag tagit fram en burk med kantareller ur frysen från förra årets skörd, som ska stekas upp och blandas i den färdiga risotton. Jag återkommer efter morgondagens middag med mitt utlåtande. ☺️

7AB3FE9F-76FE-4068-8F35-A4B8D4CC90FA

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...