Allmänt

Tulpanens dag & fantastisk soluppgång!

IMG_7958

***

God morgon på er alla! 🙂

Vilket otroligt vackert skådespel naturen bjöd oss på här i morse. En fantastisk soluppgång i regnbågens alla färger. Som vanligt så är det ju svårt att återge det man ser genom kameralinsen men himlen var mer lila i olika nyanser än röd, en färg jag aldrig har sett innan. Helt fantastiskt!

***

Idag har vi vilodag ifrån gymmet, och just nu känns det ganska välbehövligt. Jag har varit sjukt trött ett tag och det har känts lite som om en förkylning ska bryta ut men aldrig gör det liksom. Så trots alla varningar om att inte träna när man har ont i halsen osv, så har jag ändå gått till gymmet. För det känns lite som att jag har varit rosslig i halsen halva vintern av och till, och jag kan ju inte stanna hemma varenda gång jag känner bara litegrann. Men nu har jag fått en riktigt envis hosta efter de senaste två passen, så som sagt – idag känns en vilodag ganska välkommen. Får väl se hur jag känner mig i morgon bitti, om det blivit lite bättre då.

Hur som helst så känns det fantastiskt roligt att vi faktiskt har hållit i snart ett år med träningen. 😀 Den 7 februari ”firar” vi 1 år på gymmet, och då har vi verkligen kört våra fyra dagar i veckan utan uppehåll, bortsett ifrån under resorna till Härnösand och Grebbestad i somras (då vi ändå powerwalkade varje morgon) och ett par sjukdomsfrånfall. Annars har vi inte en enda gång gett 17 i att åka bara för att vi inte har haft lust, (för den känslan har vi båda haft i emellanåt, tro mig.. 😛 ) utan vi har envist hållit fast vid våra rutiner. Och det känns riktigt bra idag! 😀

***

tomtar1

***

Lite snö har vi fått också, men nu är den ju så gott som borta igen. Det känns nästan som om man redan börjar känna vårkänslor när det är så här bra väder. Visserligen har vi inte hunnit ut på vår grilla-korv-i-skogen-utflykt som vi planerade att ha i vinter men jag gissar att det är lite för tidigt att ropa vår ännu.. 😉 Det lär säkert komma snö när vi minst av allt vill ha den, så där i april nångång. 😛

Lite foton på mina tomtar i snön hann jag ta i allafall. Men planen att fota frysta såpbubblor har ännu inte kunnat infrias, dom fryser bara inte. Och egentligen är jag inte den typen som önskar mig mer minusgrader. Men det hade varit roligt att prova på det. Blir det riktigt kallt så ska jag vara beredd. 🙂

***

 Skärmavbild 2019-01-15 kl. 09.22.39

***

Men i dag är det Tulpanens dag, och då hoppas jag kunna fotografera lite såna i stället. 🙂 Dessa är ifrån förra året. Jag älskar att köpa en fredagsbukett varje vecka under våren fram till att vitsippor och tussilago börjar blomma ute. Då man kan ge sig ut med kameran och macroobjektivet och ta spännande närbilder på blommor. 🙂 

***

IMG_7925

***

Men nu ska jag äta lite frukost och därefter blir det en lugn dag med bara lite hemmapyssel. Förhoppningsvis ger hostan med sig om jag inte anstränger mig under dagen. 🙂 

Ha en jättefin tisdag alla! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Otroligt vacker soluppgång!

  2. Cherlindrea säger:

    Ja, vissa mornar är magiska! ?

Kommentarer är stängda.