Allmänt

Ny dag, ny vecka…

BE4E1B1A-12F9-4E5F-9C6B-075AE714DE53

***

God förmiddag på er!

Då har en ny vecka kickat igång. ? Lillasyrran Nicole kom och hämtade en halvt medvetslös storasyster tidigt i morse för en timmes genomkörare på gymmet. Herregud så trött jag var i morse! ? Men det kanske har sina skäl efter en hel dag med migrän igår. Vi har ingen hundvakt just nu eftersom mammas Elliot är skadad och inte ska livas upp med hundkompisbesök. Så antingen får Håkan och jag turas om på gymmet och han får köra mig fram och tillbaka också, eller så hakar jag på Nicole när hon ska dit. ? Idag passade våra tider ihop. Och efter en stund så piggnar man ju till och jag fick en hel del ordentliga magövningar gjorda idag. ?

***

 87BC2DD8-DDA6-41F7-A9E8-4F572F074BC8***

Lite senare idag ska jag hem till mamma och passa på så inte Elliot hoppar i möbler eller far omkring i trädgården med sitt skadade ben, medan hon är iväg i några ärenden. Han har ingen direkt självinsikt och känner han för att rusa väg så gör han det, oavsett skadat ben. ? Stollepudel! ?

***

BDBFC161-FD7B-4391-A008-9AA5863807AB

***

Men innan dess ska jag bara gosa med min egen vovve och ta det lite lugnt så att inte gårdagens migrän kommer tillbaka. Ikväll kommer vi att ha Saphira här och då kan det vara skönt att vara lite piggare. ?

Ha en fin måndag alla och på återseende! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...