Allmänt

Saknad….

7DB55EBE-DC2D-4215-9EFD-A558A17D33F3

***

Hej alla!

Som säkert många har förstått så har jag inte haft så stor lust att blogga på ett tag. ? Och för er som inte vet vad som har hänt så har vår älskade omistliga Loxy fått somna in. Han skulle bli 15 år i februari så vi har fått behålla honom länge och det är vi såklart tacksamma för. Ändå är tiden aldrig tillräcklig.

Det har gått fyra veckor nu och även om det fortfarande gör ont precis varje dag så börjar ändå vardagen rulla på igen. Det är ju en oerhörd förändring i livet och i vardagen och saknaden är hemsk. Men det vet förstås alla som har förlorat ett älskat djur.

Det var egentligen bara det jag ville säga denna gången. Men förhoppningsvis kommer jag igång lite mer med bloggandet snart igen.
***

A9ED5F39-36E6-4561-9D3E-5F1485014C84

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Fina goa Loxy, det var roligt att sticka tröja till dig o harleyfärger. Hoppas nu att du är på en mysig plats med värme och goa vänner

  2. Cherlindrea säger:

    ♥️♥️♥️

Kommentarer är stängda.