Personligt

Så var resdagen här…

tesskitten1

God morgon alla! Så var det dagen D och jag kan inte påstå att jag har mindre resfeber idag precis. *s* Jag har fått sova lite fläckvis i natt, men mestadels har jag varit vaken, så jag hoppas verkligen att jag får sova nån timme på dagen idag annars lär jag vara bra slut i kväll.

Håkan och Jari nådde Härnösand redan igår kväll. Meningen var egentligen att dom skulle köra halva vägen och så övernatta på något vandrarhem eller liknande, för att köra sista biten idag. Men resan upp gick supersmidigt så dom körde på hela vägen upp. Framme ett dygn tidigare än beräknat, det får man väl anse vara ganska bra. smiley

Men en annan har alltså sitt kvar. *suck* Nej, skämt åsido, så farligt är det inte. Men visst – jag är lite hispig innan jag kommer iväg, så är det bara. smiley

tesskitten2

Men nu ska jag ta det lugnt idag och försöka att inte stressa upp mig, så går det säkert bra. Först på agendan står en kopp kaffe ute på balkongen. Min gulliga mamma har sovit här i natt men gick ner till sig redan vid 7-tiden för att ta hand om Evelyn ett par timmar tills hennes mamma skulle hämta henne. Men på bänken stod färdigt kaffe i termos och hon hade skrivit en jättesöt liten God morgon-lapp till mig. smiley Min mamma…smiley

Så som sagt, kaffe var det. Kissebebisen här ovan är en av stallkatterna ute hos min syster & svåger, och tillsammans med sin mamma på andra bilden. En ljuvlig liten varelse! Det är inte utan att man blir sugen på en, när man ser alla kattungar dom har därute. =))

Må så gott alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...