Allmänt

Dagens inköp – Rosa trädgårdsverktyg

Köpte ju ett litet växthus i våras, eftersom många butiker numera kommit ut med dessa små, smidiga sakerna som man faktiskt kan ha även om man bara har balkong. Och jag har haft riktig tur med mina små odlingar. Mest kryddväxter och örter, som man kan flytta in i köksfönstret till hösten och fortsätta att ha glädje av.

Men så hittade jag då alltså dessa helt ljuvligt söta små trädgårdsredskapen som jag bara inte kunde motstå. Rosa! smiley

Det mesta har jag haft jättebra användning för, eftersom jag har fått sätta om en hel del plantor i större krukor nu, men sambon undrar fortfarande över vad jag skulle med en sekatör till..? Klippa av hänglobelian? smiley

Men det är märkligt att det många gånger är så himla mycket roligare att fixa med grejer när man har fina verktyg. Så självklart kommer mina halvledsna dillplantor och slokande oregano bli kanon nu när jag har rosa trädgårdsverktyg. smiley

Återkommer med bildbevis från växthuset.

 

// Indra – med en aning grågröna fingrar…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...