Mat & Bak

Cupcakes i Harley-Davidsonfärger… =))

cuppisar1

Jaha, då var dagens cupcakesbak klart. smiley Att baka själva muffinsen tar ju inte speciellt lång tid, det är dekorationerna som är det tidskrävande – men också det roliga. Dagens cupcakes fick bli i Harley-Davidsons färger svart-vitt-orange. =))

cuppisar2

Receptet jag valde idag är en favorit som jag har lagt ut här förut. Dels innehåller smeten yoghurt, som gör den färdiga kakan otroligt saftig och hållbar. Men utöver det så finns det en massa annat gott i de här cupcakesen, bland annat hackade valnötter, hackad vit choklad och hela hallon. smiley Glasyren är en creme cheese frostning med nutella, rena godiskrämen. *s* Blommorna är gjorda i infärgad sockerpasta och godis liknande nonstop eller smarties, och över glasyren har jag strött lite strösselblommor och guld- och silverkulor. Runt kanten sitter en rad med mini-maränger.

cuppisar3

Nu ska jag lägga ner dem i ett par kartonger och så är dom färdiga att fraktas iväg till mötet ikväll. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...