Vardagsbetraktelser

Skogspromenad på morgonkvisten…

skogsprommis1

Det blev ingen mer sömn för mig efter att Håkan åkt i morse. I stället gick Loxy och jag ut på en härlig morgonpromenad i den klara höstluften. Det var uppehåll som tur var, annars hade han inte varit speciellt road av någon promenad. *s* Och jag hade inte kunnat ta med mig kameran, eftersom jag inte har något regnskydd till den. Men nu fick vi en jättemysig tur tidigt på morgonkvisten och lite foton ute i en höstblöt skog. Jag önskar bara att jag kunde förmedla de underbara dofterna också. smiley

skogsprommis2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skogsprommis3

 

 

 

 

 

 

 

 

skogsprommis4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skogsprommis5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen gick vi hem och åt frukost (Loxy) och drack en kopp morgonkaffe till (jag) innan det var dags att ta itu med morgonsysslorna. Om regnet håller sig undan så går vi nog en tur till i skogen lite senare. Det är verkligen helt underbart att bara strosa fram i tystnaden och ta in alla dofter och känslan av naturen. Men först ska min lilla smutsgris bada. smiley Det var längesen nu och är verkligen behövligt! Så det är vad jag ska pyssla med i det närmaste.

Vad ska ni hitta på idag då? Några speciella planer?

Hoppas ni haft en fin morgon i allafall och får en bra dag. På återseende lite senare. Nu är det hundbadardags för min del. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...