Vardagsbetraktelser

Foton från Kanelbullens Dag!

bullen1

bullen2

Ja, det var ju igår egentligen som sagt, men jag hade varken tid eller ork att fixa till eller lägga in fotona i går kväll när jag kom hem efter lillasyrrans födelsedagsmiddag.

Vi missade i och för sig själva kanelbullefikat med resten av gänget, men det var i allafall några riktigt roliga timmar med bullbak där Carina, Helén och jag slog våra kloka (!?!) Hehe… skallar ihop och bakade bullar så det stod härliga till. Lite experiment blev det också, i form av blåbärsbullar, och det är det ni får bevittna här… smiley

bullen3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bullen4

 

 

 

 

 

 

 

 

bullen5

 

 

 

 

 

 

 

 

bullen6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bullen7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bullen8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bullen9

 

 

 

 

 

 

 

bullen10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även om det ser ganska kaotiskt ut, och även om blåbärsbullarna ser ut som slaktavfall så kan jag garantera att dom blev grymt goda! smiley Håkan och jag var så mätta att vi knappt kunde röra oss när vi kom hem ifrån födelsedagsmiddagen i går kväll, men vi kunde ändå inte låta bli att plocka fram bullarna som vi fått med oss hem eftersom vi inte kunde vara med på fikat. Så sent i går kväll satt vi uppkrupna här i soffan och mös med jordens största kanelbullar och mjölk och kikade på CSI innan vi gick och lade oss. Himla trevlig idé, det här med Kanelbullens Dag. smiley Nu ska jag utnyttja mina nya bakkunskaper (Helén lärde mig att snurra bullar… smiley) och göra en egen sats så fort jag bara kan. Det ska bli riktigt kul!

bullen11

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...