Vardagsbetraktelser

Nicoles & Kanelbullens Dag!

nicoles-dag1

God kväll på er ute i stugorna. smiley Nu är vi hemma igen efter en lång och intensiv dag. Jag har visserligen haft med mig lilla bloggdatorn, men jag har helt enkelt inte haft varesig tid eller möjlighet att slänga in något inlägg idag, det har varit fullt upp hela tiden.

Först åkte vi hem till Helén och Jari där vi dagen till ära bakade en massa kanelbullar tillsammans idag, Helén, Carina och jag. Det är ju Kanelbullens Dag idag och klockan 17 hade vi bestämt att mötas alla som ville i mc-lokalen för en fika med nybakade kanelbullar. Problemet var bara att jag hade lyckats dubbelboka oss idag, så någon fika i lokalen blev det inte för Håkan och mig idag tyvärr. Men vi hade det inte mindre trevligt för det. smiley

Efter några roliga timmar med bakning, prat och spel på travet hemma hos Jari & Helén så åkte Håkan och jag iväg för att köpa en present till min lillasyster som fyllde år den 29 september.

nicoles-dag2

Den dagen firade hon inte sin födelsedag av olika skäl, men idag hade hon bjudit hem mamma, brorsan, Håkan och mig på middag för att fira sin födelsedag, och samtidigt firade hon och Cico sin årsdag för förlovningen. Senare på kvällen dök det även upp en hög med kompisar som dom skulle ut med på kvällen, så det blev riktigt livat i deras lilla lägenhet. Men mest livad var lilla underbara Saphira som kröp omkring och charmade alla förstås. smiley

nicoles-dag3

Jag har inte hunnit lägga över alla korten som jag har tagit idag från kameran till datorn, och nu väntar jag nog med det till i morgon. De här fotona är lite äldre, så lillasyrran är faktiskt blond numera, även om hon är sig väldigt lik förövrigt. Nu vill jag bara återvända till soffan och fortsätta titta på filmen som vi har börjat kika på, ”Förhandlaren” på 5:an med bland annat Samuel L Jackson och Kevin Spacey. Hoppas den är något att ha, annars går jag och lägger mig i stället. Jag är helt slut efter den här långa dagen.

Men jag återkommer i morgon förstås, med foton både ifrån vårat kaotiska bullbak…*skratt* och Nicoles födelsedagsmiddag. Hoppas ni har haft en mysig lördag, både dag och kväll. Sov gott i natt och på återseende i morgon.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...