Allmänt

Bilutställning på Hofsnäs

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg, så missade jag ju turen till Hoffsnäs helgen som var, på grund av denna förbenade migränen som har en förmåga att komma just när något kul är på gång. smiley Dagen hade varit toppen, med vackert väder, massa läckra bilar att titta på och trevligt umgänge. Men jag fick ju i allafall uppleva utflykten i foton när Håkan kom hem. smiley

 

 

 

 

 

 

 

Där fanns en massa snygga bilar att titta på, i en underbar miljö vid de stora gräsmattorna vid Hoffsnäs herrgård alldeles vid stranden av sjön Åsunden. Bilen till höger här ovan väckte stor förtjusning hos alla som har sett filmen ”Gone in 60 seconds” med Nicolas Cage & Angelina Jolie. Det är nämligen den mytomspunna Elinor som står där. smiley

 

 

 

 

 

 

 

Sen fanns det även äldre bilar och en massa andra märkliga skapelser, som till exempel bygget längst upp till höger. smiley Motorcykeln, en Honda 500 fotade Håkan av ren nostalgi. smiley Det var en exakt likadan som han hade för många, många år sedan. Han första ”riktiga” motorcykel. Varenda liten pinal, till och med färgen, var exakt likadan. smiley

 

 

 

 

 

 

 

Sen var det dags för fika, och då åkte de en liten bit ifrån själva utställningen med allt folk till en liten rastplats med ”bänkar & bord”. Det finns en massa mysiga små rastställen ut efter vägen mellan Hoffsnäs och Torpa Stenhus. Här intogs tydligen historiens godaste sallad, enligt Håkan. smiley Heléne hade mixtrat ihop något som jag inte har fått ur Håkan mer, än att det var fetaost och nåt grönt i den. Det blev man ju klokare av… *skratt*

Tyvärr missade jag en jättemysig tur. smiley Men nu lovar de ju fint väder till helgen, ja till och med från och med idag, och jag är dessutom (peppar, peppar…) frisk just nu. smiley Så man kan ju alltid hoppas på att det blir nån liten tur i slutet av veckan. På lördag har vi kräftskiva hemma hos Flemming & Maria, och det ser jag verkligen fram emot. Även i det hänseendet så vore ju fint väder helt underbart, så att vi kan sitta ute i partytältet. smiley

Nu är det dags för lunch här hemma. Ha en härlig dag alla och håll tummarna allihopa för ett fint sensommarväder till helgen.

// Indra – vill ha lite mer värme innan vintern… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...