Allmänt

Jag ser det regnar, jag ser det regnar…osv!

Hej på er alla!

Jaha! Så sitter man här igen då, medan himlen verkar ha öppnat varenda befintlig regnport som möjligtvis kan finnas. Men med snart en veckas sömnlöshet och migrän före det, så har man ändå ingen större lust att ge sig ut någonstans. Däremot har jag, under de småstunder när migränen har hållt sig på avstånd, pysslat en massa här hemma! smiley Det har blivit allt möjligt, både massa datagrafik, inomhusfotografering och pyssla med djuren. Dessutom har jag fått upp ögonen för en helt ny hobby. Eller ja, jag har väl kikat på den tidigare och varit jättenyfiken på den. När jag nu, efter ett par nätter med datorn, sett vad alla, både erfarna och nybörjare, lyckats få fram så är jag riktigt frälst. Det här är ingenting jag kommer att satsa jättestort på. Jag har min fotografering, min dator och scrapbookingen som jag ska sätta igång med längre fram i höst. Men lite av detta nya kommer det att bli, det är ett som är säkert…! smiley

Nåväl: mer tänker jag inte avslöja i det här inägget. smiley smiley Men kika in lite då och då i dag och under morgondagen, så ska jag visa er något helt fantastiskt och jätteläckert.

Ha det underbart idag alla & hoppas ni slipper regnet.

// Indra – Har varit i dreggelstadiet konstant sen typ 20-tiden igår kväll, skulle jag tro. Hehe!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...