Vardagsbetraktelser

Höst i Borås – och dags för Bakluckeloppis!

God middag, alla bloggare, vänner & familj! smiley Nu känns det definitivt som om hösten har kommit för att stanna. Inte för att jag är speciellt road över det, eftersom jag är en utpräglad sommarmänniska. Men ur en synpunkt glädjer jag mig åt hösten, och det är alla fantastiska färger som naturen bjuder på, och som bara väntar på att fångas in av min kamera. smiley

 

 

 

 

 

 

 

I går promenerade min mamma och jag ner till Byttorps IF och deras nya idé, som dom hoppas ska bli tradition från år till år. En loppmarknad där vem som helst kan ställa upp med sin bil och sälja sina prylar ifrån bakluckan, ett bord eller kanske bara en liten filt på marken.

 

 

 

 

 

Ur regnsynpunkt hade ”knallarna” och vi besökare en himla tur med vädret, för solen sken och det var egentligen riktigt varmt i mellanåt. Men blåsten!!! Herregud! Ibland kom det rena stormbyarna och svepte med sig saker från borden och orsakade rena kaoset när alla sprang kors och tvärs för att fånga in sina dyrbara varor. smiley

 

 

Nej, skämt å sido…det var kanske inte så mycket ”dyrbara” saker, men det ska det är det väl knappast någon som väntar sig på en loppis i allafall. Och både jag & mamma hittade lite småprylar som vi blev riktigt nöjda med. Mamma fick tag på en hörnhylla till duschen, en vägghylla för alla hennes fina burkar i köket, en fräsch grå t-shirt och en jättesöt lampskärm. Tror hon gav runt 25 spänn för allting.

Själv hittade jag en mjuk, stickad filt till Loxy, ett par mjukisleksaker som han bara älskade, en top, en blus och en kjol, för sådär en femma styck. smiley En trevlig men lätt tokig tjej som sålde sina knappt eller aldrig använda kläder, till och med prislapparna hängde kvar. *s* Perfekt! smiley Ja, och så inte att förglömma..en ROSA tv-kanna i nästan nyskick. smiley Så både mamma & jag var riktigt nöjda när vi vandrade hemåt. Nöjda men totalt slutblåsta! Så sen var det bara att ta en lite vilopaus när man kom hem. Håkan var i Gbg och kikade på mc’s och prylar med Jari, så han skulle väl inte dyka upp än på ett tag.

Men än var inte dagen slut. Återkommer med mer info…smiley

// Indra – Gjorde vrååålklipp i går!! Haha! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...